Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
De kip:
- Kook de kipfilet 15 minuten in zout water.
- Doe er een theelepel kurkuma bij voor de kleur.
- Laat de kip daarna afkoelen.
- Was de sla en scheur de blaadjes eraf, niet snijden.
- Snijd de avocado in vier partjes en snijd hem daarna in kleine reepjes.
de dressing:
- Snipper de uit heel fijn
- Snijd de peterselie fijnDoe drie eetlepels yoghurt, 150 ml. Mayonaise, 1 eetelepe azijn, een flinke hand vol gesneden peterselie, wat per en zou en een snuifje chilipoeder in een kom.
- Roer dat goed door elkaar.
- Doe er anderhalve eetlepel van de gesnipperde ui door.
vóór het serveren:
- Snijd de kip in kleine reepjes.
- Leg die reepjes op de salade.
- Giet de dressing over de kip.
- Doe er nog een beetje azijn en olijfolie over.