Indonesische filets met kokosroerbakschotel
Equipment
Ingrediënten
- 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 400 g voorgekookte krieltjes
- 1 eetlepel(s) Thaise groene currypasta
- 350 g Aziatische roerbakgroente bijvoorbeeld taugé, paprika, bosui, peultjes, prei, peper
- 200 ml kokosmelk
- zout
- 2 valess Indonesisch
Instructies
- Verhit 3 eetlepels olie in een wok of braadpan.
- Roerbak de aardappeltjes 5 minuten samen met de Thaise currypasta.
- Voeg de groente toe en bak al omscheppend 3 minuten mee.
- Schenk de kokosmelk erbij en laat het geheel 4 minuten sudderen.
- Breng op smaak met zout.
- Verhit de rest van olie in een koekenpan en bak hierin de filets in 5 minuten bruin.
- Serveer de filets met de roerbakschotel.