Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Indonesische filets met kokosroerbakschotel
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
4
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
400
g
voorgekookte krieltjes
▢
1
eetlepel(s)
Thaise groene currypasta
▢
350
g
Aziatische roerbakgroente
bijvoorbeeld taugé, paprika, bosui, peultjes, prei, peper
▢
200
ml
kokosmelk
▢
zout
▢
2
valess Indonesisch
Instructies
Verhit 3 eetlepels olie in een wok of braadpan.
Roerbak de aardappeltjes 5 minuten samen met de Thaise currypasta.
Voeg de groente toe en bak al omscheppend 3 minuten mee.
Schenk de kokosmelk erbij en laat het geheel 4 minuten sudderen.
Breng op smaak met zout.
Verhit de rest van olie in een koekenpan en bak hierin de filets in 5 minuten bruin.
Serveer de filets met de roerbakschotel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Roerbakken / Wokken
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Indonesië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch