Indonesische filets met kokosroerbakschotel

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 400 g voorgekookte krieltjes
  • 1 eetlepel(s) Thaise groene currypasta
  • 350 g Aziatische roerbakgroente bijvoorbeeld taugé, paprika, bosui, peultjes, prei, peper
  • 200 ml kokosmelk
  • zout
  • 2 valess Indonesisch

Instructies

  • Verhit 3 eetlepels olie in een wok of braadpan.
  • Roerbak de aardappeltjes 5 minuten samen met de Thaise currypasta.
  • Voeg de groente toe en bak al omscheppend 3 minuten mee.
  • Schenk de kokosmelk erbij en laat het geheel 4 minuten sudderen.
  • Breng op smaak met zout.
  • Verhit de rest van olie in een koekenpan en bak hierin de filets in 5 minuten bruin.
  • Serveer de filets met de roerbakschotel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Roerbakken / Wokken / Vleesvervangers
Land van herkomst Indonesië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch