Was de komkommer en snijd hem met een kaasschaaf in plakjes.
Roer in een kom de komkommer en dressing door elkaar.
Breng in een pan ruim water aan de kook.
Maak de paprika schoon, was hem en snijd hem in de lengte in acht reepjes.
Halveer 2 bosuitjes in de lengte, snijd de rest in ringetjes.
Leg aan de korte zijde van elk plakje rosbief 2 reepjes paprika en een stukje
bosui (snijd zonodig de paprika en bosui bij).
Rol de plakjes vanaf de korte kant op en steek ze vast met een
cocktailprikker.
Voeg van het vuur af de mie aan de pan met kokend water toe en laat dit ± 4
minuten staan.
Laat de mie dan in een zeef uitlekken.
Verhit intussen in een koekepan de olie en bak daarin de rosbiefrolletjes in
± 3 á 4 minuten rondom bruin.
Bestrooi ze met zout en peper, schep ze uit de pan op een bord en houd ze
warm onder aluminiumfolie.
Voeg aan het achtergebleven bakvet 1 eetlepel water, sojasaus en sherry toe
en roer het aanbaksels los.
Verwijder uit de rolletjes de cocktailprikker en snijd ze met een scherp mes
schuin doormidden.
Verdeel de Mie over twee borden, leg de rolletjes rosbief ernaast en schenk
de saus erover en erlangs.
Schep de komkommer ernaast en strooi er de ringetjes bosui over