De Japanse Keuken

De Japanse keuken uit zich vooral in de wijze waarop gerechten geserveerd worden. Een kok in een restaurant, maar ook iemand thuis, zal van elke maaltijd een kunstwerk proberen te maken. Zo kan men bijv. de seizoenen in de gerechten op het bord uitgebeeld zien, waarbij het dan ook zaak is om de juiste seizoensgerechten te gebruiken.
Heeft u zelf een lekker Japans recept deel het dan met ons.


Amuse van gemarineerde zalm
Biefstuk Kebab
Biefstuk- en sjalotrolletjes
Bouillon met tempura
Buta no kaku-ni
Butaniko no dango
Chikuzen-ni
Chrysantenrijst
Citroen-ikura
Curry udon (nooolesoep met kerrie)
Custard met garnalen, shii-take en kip
Dashi
Dashi 1
Dashi 2
Dashi 3
Dobin Mushi soep
Eenpanschotel met kip
Eeuwigheidspasteitjes
Fukusa Sushi
Garnalen-eicustard
Garnalen-noedelsoep
Garnalencocktail met een Japanse Twist
Garnalenvlinders met hete komkommersaus
Gebakken gevulde forel
Gefrituurd varkensvlees
Gefrituurde garnalen
Gefrituurde tofu met bonen
Wasabipuree met gegrilde gamba
Gegrilde Gamba’s met Wasabipuree
Japans tempuragehakt
Gehaktballetjes Tempura
Gekoelde zomersoep
Gemarineerde lendebiefstuk
Gepocheerde Tilapiafilet met Knapperige Wasabikorst
Geroosterde biefstuk met groenten
Gestoofde kip met okra
Gestoofde varkensvlees- en groentestoofpot
Gestoomde abalone
Gestoomde kabeljauw met limoen en sesam
Gestoomde Kabeljauw met Frisse Limoen en Sesam
Gestoomde kip
Gestoomde visrolletjes
Gingami-yaki
Gouden Tofu-Bites met Pittige Zoete Chilisaus
Groente-misosoep
Groentetempura
Gyanabe
Hakata mushi
Haring in citroenmarinade
Heldere tofusoep
Japans soepje
Japanse biefstuk
Japanse biefstuk met wokgroente
Japanse burger met wasabimayo
Japanse carpaccio
Japanse Hapjes
Japanse Ingelegde Gember
Japanse Kipgehaktballetjes
Japanse kipspiesjes met paksoi
Japanse kipspiesjes met pruimen
Japanse kipspiesjes met sesamzaad
Japanse knoflooksoep
Japanse lunchsoep
Japanse Miso-Udon Fondue met Geroosterde Sesamzaadjes
Japanse noedelsalade met teriyaki quorn en lente-ui
Japanse nori omeletrolletjes
Japanse roergebakken asperges en lamsvlees
Japanse rosbief met wasabimarinade
Japanse rosbiefrolletjes
Japanse rundvleessalade met scherpe pepersaus
Japanse salade met varkensvlees, peren en pijnnoten
Japanse soep met eidraadjes en peultjes
Japanse varkensbiefstukken
Japanse wokschotel met tofu
Kalkoen teriyaki
Kebab TeriYaki
Kinoko no Aemono
Kip Donburi
Kip met sesam
Kip Teriyaki
kip teriyaki
Kipfilet met teryakisaus
Kipfilethaasjes Teriyaki met champignons en wokgroente
Kipfilethaasjes Teriyaki met champignons en wokgroente
Kipgehaktspiesjes met gember en koriander
Kipkroketten van Astrid Veltman v3
Kippenlevers met komkommer
Kippenlevertjes uit Japan
Knapperige Japanse Groentetempura met Verfrissende Sojadip
Miesalade met wasabidressing en tilapia
Miesoep met wakamé en garnalen
Mikan ou Amani
Miso-noedelsoep met scampi
Misosoep
Misosoep 2
Misosoep II
Misosoep met garnalen en gebakken tofu
Nigiri-sushi
Noedel-kippensoep
Noedelsoep
Noedelsoep met tahoe
Oesterzwammen met Soja-Sesamdip
Ojako dumburi
Okonomayaki met gamba’s
Okonomayaki met Gamba’s
Omelet met kip
1
2