Amuse van gemarineerde zalm
Biefstuk- en sjalotrolletjes
Curry udon (nooolesoep met kerrie)
Custard met garnalen, shii-take en kip
Garnalencocktail met een Japanse Twist
Garnalenvlinders met hete komkommersaus
Gefrituurde tofu met bonen
Gegrilde Gamba’s met Wasabipuree
Gemarineerde lendebiefstuk
Gepocheerde Tilapiafilet met Knapperige Wasabikorst
Geroosterde biefstuk met groenten
Gestoofde varkensvlees- en groentestoofpot
Gestoomde Kabeljauw met Frisse Limoen en Sesam
Gouden Tofu-Bites met Pittige Zoete Chilisaus
Haring in citroenmarinade
Japanse biefstuk met wokgroente
Japanse burger met wasabimayo
Japanse Kipgehaktballetjes
Japanse kipspiesjes met paksoi
Japanse kipspiesjes met pruimen
Japanse kipspiesjes met sesamzaad
Japanse Miso-Udon Fondue met Geroosterde Sesamzaadjes
Japanse noedelsalade met teriyaki quorn en lente-ui
Japanse nori omeletrolletjes
Japanse roergebakken asperges en lamsvlees
Japanse rosbief met wasabimarinade
Japanse rundvleessalade met scherpe pepersaus
Japanse salade met varkensvlees, peren en pijnnoten
Japanse soep met eidraadjes en peultjes
Japanse varkensbiefstukken
Japanse wokschotel met tofu
Kipfilethaasjes Teriyaki met champignons en wokgroente
Kipgehaktspiesjes met gember en koriander
Kipkroketten van Astrid Veltman v3
Kippenlevers met komkommer
Kippenlevertjes uit Japan
Knapperige Japanse Groentetempura met Verfrissende Sojadip
Miesalade met wasabidressing en tilapia
Miesoep met wakamé en garnalen
Miso-noedelsoep met scampi
Misosoep met garnalen en gebakken tofu
Oesterzwammen met Soja-Sesamdip