Kabeljauw en garnalen in kaassaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram kabeljauw in reepjes
  • 150 gram garnalen
  • 2 eetlepel(s) bloem
  • 2 eetlepel(s) boter
  • 3 deciliter melk
  • 100 gram champignons in plakjes
  • 100 gram kaas geraspt
  • Handje peterselie geknipt
  • ½ theelepel nootmuskaat geraspt

Instructies

  • Smelt de boter en roer de bloem erdoor.
  • Laat het drie minuten zachtjes koken, al roerende.
  • Doe de melk erbij en breng het geheel al roerend aan de kook.
  • Voeg nu de kaas toe, de nootmuskaat, de peterselie en peper en zout naar smaak.
  • Leg de vis in een ovenschaaal, leg de garnalen erop en daar op de champignons.
  • Giet de kaassaus erover en bak de schotel 20 minutenop 200 graden in de oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Vis
Land van herkomst Ierland