Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 500 gram kabeljauw in reepjes
- 150 gram garnalen
- 2 eetlepel(s) bloem
- 2 eetlepel(s) boter
- 3 deciliter melk
- 100 gram champignons in plakjes
- 100 gram kaas geraspt
- Handje peterselie geknipt
- ½ theelepel nootmuskaat geraspt
Instructies
- Smelt de boter en roer de bloem erdoor.
- Laat het drie minuten zachtjes koken, al roerende.
- Doe de melk erbij en breng het geheel al roerend aan de kook.
- Voeg nu de kaas toe, de nootmuskaat, de peterselie en peper en zout naar smaak.
- Leg de vis in een ovenschaaal, leg de garnalen erop en daar op de champignons.
- Giet de kaassaus erover en bak de schotel 20 minutenop 200 graden in de oven.