Kaiserschmarrn 2

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 80 gram bloem
  • ¼ liter melk
  • 2 eidooiers
  • 1 eetlepel suiker
  • 3 eetlepels in rum gewelde rozijnen
  • 2 eiwitten
  • 2 eetlepels boter
  • poedersuiker

Instructies

  • Roer een glad beslag van de bloem, de melk, de eierdooeiers, de suiker en de rozijnen.
  • Klop de eiwitten stijf en spatel ze luchtig door het beslag.
  • Smelt 1 eetlepel boter in een matig hete koekenpan, schep het beslag erbij en bak de pannenkoek aan beide kanten.
  • Trek de pannenkoek met 2 vorken in kleine stukjes.
  • Voeg de rest van de boter toe en laat nog 3 minuten bakken.
  • Bestooi met poedersuiker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pannenkoeken
Land van herkomst Zwitserland