Kalfsoester met parmaham en gorgonzola

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 kalfsoesters van ca. 125 g per stuk
  • peper
  • zout
  • 2 eetlepels bloem
  • 50 g boter
  • 4 plakken parmaham
  • 100 g gorgonzola
  • 1 eetlepel gehakte bieslook of basilicum (vers of diepvries)

Instructies

  • Bestrooi de kalfsoesters met peper, zout en bloem.
  • Verhit de boter en bak hierin het vlees in 6-7 minuten rondom bruin en gaar.
  • Leg op iedere oester een plak ham.
  • Verdeel daarover de gorgonzola.
  • Zet het vlees even onder een hete grill totdat de kaas licht gesmolten is.
  • Strooi de bieslook erover.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer het gerecht met gebakken krieltjes en peultjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kalfsvlees / Vlees
Extra aanwijzing Snel te maken