Verhit de olie in een kleine koekenpan met anti-aanbakbodem (diameter bodem 15 cm).
Snipper de ui, de paddestoelen en de lever en fruit ze gaar.
Doe de peterselie erbij, schenk er het losgeklopte ei met peper en zout over en laat het ei stollen.
Halveer het mengsel.
Beleg de stukken kalkoen met het gebakken ei beleggen en klap ze dubbel.
Snijd het ei bij en bind het met keukengaren als pakketje vast.
Bestuif de buitenkant met peper, zout en bloem.
Haal de pakketjes rondom door losgeklopt ei en dan door paneermeel en bak ze in een anti-aanbakpan op laag vuur in een kwartier in de hete olie aan alle kanten goudbruin.
Keer ze geregeld.
Snijd intussen de kool fijn en fruit hem zachtjes in de boter.
Kook de nNoedels gaar, giet ze af en leg ze bij de kool.
Roer er naar smaak zure room en zout door en garneer met veel groen.