Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- mes
Ingrediënten
- 2 schaaltjes kalkoenfilet à ca. 200 g
- 2 dozen Cashew Chicken kip met cashewnoten à 268 g
- 1 schaaltje oesterzwammen 150 g
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 300 g sperziebonen diepvries pak à 450 g
- 1 zak bosuitjes 3 stuks
- ½ pot atjar tjampoer à 350 ml
- 1 zak kroepoek 60 g
Instructies
- Kalkoenfilet in dunne reepjes snijden.
- Reepjes mengen met kruidenmix (uit doos).
- Oesterzwammen schoonvegen en in reepjes snijden.
- Noodles (uit doos) koken volgens gebruiksaanwijzing.
- In wok olie verhitten en kalkoen in ca. 4 minuten bruinbakken.
- Oesterzwammen toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
- Sojasausmix (uit doos), sperziebonen en 300 ml water toevoegen.
- Geheel ca. 3 minuten zachtjes koken.
- Laatste minuut cashewnoten (uit doos) toevoegen.
- Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en over kalkoenschotel strooien.
- Noodles, atjar en kroepoek apart erbij serveren.