Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- mes
Ingrediënten
- 1 kg aardappels
- 500 g broccoli
- 2 gele paprika's
- 1 ui
- 3 eetlepel(s) boter of margarine
- 2 schaaltjes kalkoenmedaillons à ca. 250 g
- 1 zakje stroganoffsaus 40 g
Instructies
- Aardappels schillen, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken.
- Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen.
- Paprika's wassen, schoonmaken en in repen snijden.
- Ui pellen, halveren en in ringen snijden.
- In koekenpan boter verhitten.
- Kalkoen in ca. 4 minuten bruin bakken.
- Intussen broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken.
- Kalkoen uit pan nemen en warmhouden.
- In bakvet paprika's en ui ca. 4 minuten bakken.
- Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Kalkoen nog ca. 3 minuten met groente meeverwarmen.
- Saus door kalkoen-groentemengsel roeren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met aardappels en broccoli.