Karamel zeezout pannenkoek

Recept categorie(ën) Nagerecht, Pannenkoeken, Tractaties
Land van herkomst Nederland
Bereidingstijd 10 minuten
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Jan Pannenkoeken & Deegwaren
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Bereidingswijze:

  • Bereidt de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Besmeer met chocopasta en vervolgens met de karamelsaus.
  • Sprenkel er een goede snuf zeezout over.
  • Bestrooi met chocoladevlokken.
  • Voor een traktatie: rol de pannenkoek op en snij in stukjes. Doe op ieder stukje een klein toefje slagroom, een paar vlokken, en steek er een prikkertje in.
  • Voor een nagerecht: vouw de pannenkoek 2 keer dubbel, doe er een toef slagroom op en bestrooi nog met wat vlokken.

Tips

Karamelsaus kun je kant-en-klaar kopen, je kunt het ook heel makkelijk zelf maken. Bijvoorbeeld met dit recept klik hier

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept