Kerriegroenten met noten en kip
Ingrediënten
- 400 g rijst
- 400 g kipfilet
- 4 eetlepels Conimex Wok Marinade
- Wok Olie
- 600 g grofgesneden wokgroenten
- 1 bakje Conimex Boemboe voor Kerrie Groenten
- 50 g gezouten cashewnoten
Instructies
- Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Snijd elke kipfilet in 6 stukjes. Meng de kipstukjes met de wok marinade.
- Laat het 3 minuten staan om te marineren.
- Verhit een wok of koekenpan, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de kipstukjes in ca. 8 minuten rondom goudbruin en gaar.
- Verhit een andere wok of hapjespan, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de groenten 3 minuten.
- Voeg 2 dl water en de boemboe toe, breng aan de kook.
- Ca. 3 minuten zachtjes laten pruttelen.
- Hak de cashewnoten grof.
- Verdeel de rijst over 4 borden, schep de kipstukjes en de kerriegroenten ernaast.
- Bestrooi de groenten met de cashewnoten.