Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 500 gram kipfilet
- 2 teentje(s) knoflook gesnipperd
- 1 UI gesnipperd
- 1 rode peper gesnipperd
- 3 kardemompeulen snijd ze open en gebruik de binnenste zaadjes
- ¼ theelepel(s) korianderpoeder
- ¼ theelepel(s) komijnpoeder
- ¼ liter yoghurt
- handje(s) peterselie geknipt
- handje(s) muntbladeren geknipt
Instructies
- Fruit de ui, de knoflook en de peper gedurende drie minuten; doe de komijnpoeder en de koriander erbij en roerbak nog een minuut.
- Bak in een aparte pan de kip aan alle kanten bruin.
- Doe hem bij de uien en voeg ook de yoghurt toe, de kardemom en zout en peper naar smaak.
- Breng het geheel aan de kook en laat het 20 minuten stoven; bestrooi met peterselie.