Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Klop de eieren in een redelijk grote schaal los.
- In een andere bak meng je het paneermeel, de parmezaanse kaas, knoflook en italiaanse kruiden.
- Leg aluminium rolletjes of propjes op de bodem van je sc om te voorkomen dat het korstje aankookt.
- Dip de kip eerst goed in het ei en daarna in het paneermeelmengsel.
- Leg de kip in de sc.
- Giet hier je pastasaus overheen.
- Ik heb 2 blikjes tomatenblokjes gemengd met twee eetlepels tomatenpuree, knoflook, een handvol basilicumblaadjes en peper en zout ipv kant en klare pastasaus te gebruiken.
- Gaar de kip 5-6 uur op laag.
- Doe er dan de geraspte kaas overheen en gaar nog 10 minuten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heerlijk met pasta.