Kip parmezaan

Kip parmezaan

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 kip
  • 2 ei
  • 60 gram paneermeel
  • 60 gram Parmezaan
  • 1 theelepel italiaanse kruiden
  • 2-3 tenen knoflook geperst
  • 500 ml pastasaus
  • Geraspte Diverse kaassoorten

Instructies

  • Klop de eieren in een redelijk grote schaal los.
  • In een andere bak meng je het paneermeel, de parmezaanse kaas, knoflook en italiaanse kruiden.
  • Leg aluminium rolletjes of propjes op de bodem van je sc om te voorkomen dat het korstje aankookt.
  • Dip de kip eerst goed in het ei en daarna in het paneermeelmengsel.
  • Leg de kip in de sc.
  • Giet hier je pastasaus overheen.
  • Ik heb 2 blikjes tomatenblokjes gemengd met twee eetlepels tomatenpuree, knoflook, een handvol basilicumblaadjes en peper en zout ipv kant en klare pastasaus te gebruiken.
  • Gaar de kip 5-6 uur op laag.
  • Doe er dan de geraspte kaas overheen en gaar nog 10 minuten.

Notities / Tips / Wijnadvies

Heerlijk met pasta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Kaas / Kip / Slowcooker