Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Pel en rasp de uien,
- Pel en plet de knoflooktenen.
- Meng in een kom de uien, alle kruiden, mosterd, ketchup, whisky, citroensap, een paar druppels tabasco, wat zout, peper en 5 cl. olijfolie.
- Voeg de kipdelen toe, meng goed door elkaar, zodat alle kipdelen goed ingesmeerd zijn.
- Dek de kom af met huishoudfolie en zet voor een nacht in de koelkast.
- De volgende dag, verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht), anders 200 graden.
- Bedek een bakplaat met een vel bakpapier.
- Verdeel de kipdelen over de bakplaat.
- Zet de bakplaat in de oven en gaar de kip 35 à 40 minuten.
- Controleer regelmatig en haal de kip uit de oven zodra deze gaar zijn.
- Verdeel de kip over de borden en geef er frites of gebakken aardappelen bij.