Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 450 gram kipfilethaasjes
- 400 gram kastanjechampignons in blokjes gesneden
- 400 gram Japanse wokgroente
- 1 ui gesnipperd
- 3 teentjes knoflook geplet en klein gehakt
- 1 rode peper klein gesneden
- 200 ml Kikkoman Teriyaki saus
- 30 gram Greensweet Stevia Brown
- 25 ml becel light vloeibaar
- 30 gram kipkruiden
- 1 blokje groentebouillon verkruimeld
eventueel
- zwarte peper naar smaak
Instructies
- Kruid de kipfilethaasjes met de kipkruiden.
- Fruit de ui, peper en knoflook aan in de becel light.
- Voeg de kipfilethaasjes toe en roerbak een paar minuutjes.
- Doe de champignons erbij en roerbak een minuut of 5 mee, dan de Japanse wokgroente erbij en nogmaals een minuut of 5 roerbakken op hoog vuur.
- Giet dan het vocht af en voeg de Greensweet Stevia Brown, het verkruimelde bouillonblokje en de Teriyakisaus toe.
- Roerbak dit op hoog vuur nog een minuut of 3.
- Proef even en voeg eventueel nog verse zwarte peper naar smaak toe.