Snijd de kip in niet te kleine stukjes.
Snijd de wortel en ui in stukjes.
Voeg de kip ui en wortel toe in de slowcooker.
Daarna het blikje tomaten erbij.
Voeg zout, peper de tijm na smaak toe en het bouilionblokje.
Stel de slowcooker op 4 uur low in (mocht alles niet zacht genoeg na smaak zijn wat tijd toevoegen).
Schil en snijd na 2 uur de aardappelen in grovere stukken.
En kook ze 5 minuten.
Warm de oven voor op 220 graden .
Maak een mengsel van 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel citroensap,2 uitgeperste knoflook tenen,zout,peper en groene kruiden.
Vet een ovenschaal in.
Hutsel het mengsel door de aardappelen.
Stop de aardappelen in de ingevette ovenschaal.
En stop het laatste uur dat de slowcooker nog bezig is de schaal in de oven voor 1 uur op 220 graden.
Eet smakelijk.