Hussel de geraspte knolselderij en de citroensap in een kom door elkaar.
Een eetlepel olie in koekenpan verhitten, sjalotjes toevoegen en bak 5 minuten totdat de uien glazig zijn en licht bruin.
Roer de komijn en korianderzaden erdoor en bak nog 1 minuut.
Kastanjechampignons toevoegen en nog 3 minuten bakken totdat de champignons zacht beginnen te worden.
Van het vuur nemen en in de kom met de knolselderij overbrengen.
Vervolgens de overige twee eetlepels olie verhitten en het knolselderijmengsel bakken bij laag
vuur ca 8 minuten totdat de onderkant bruin begint te kleuren en de knolselderij zacht wordt.
Plaats een grote vuurbestendige platte schaal over de pan heen, keer snel om of laat de rösti zachtjes in de schaal glijden.
Ook de onderkant van de rösti bakken todat knolselderij gaar is.
Plaats de plakkken geitenkaas boven op de rösti en zet het geheel onder de grill totdat de kaas gaat bubbelen.
Strooi peterselie erop.
Heet opdienen.