Meng de geraspte knolselderij met het citroensap in een kom en zet apart.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grote koekenpan en bak de sjalotten 5 minuten tot ze glazig zijn.
Voeg het komijnzaad en korianderzaad toe en bak nog 1 minuut mee.
Doe de kastanjechampignons erbij en bak 3 minuten tot ze zacht beginnen te worden.
Meng het champignonmengsel door de geraspte knolselderij.
Verhit de overige 2 eetlepels olijfolie in de pan en bak het mengsel op laag vuur ca.
8 minuten, tot de onderkant bruin is en de rösti stevig wordt.
Plaats een grote platte schaal over de pan en keer de rösti om.
Laat de andere kant bakken tot de knolselderij gaar is.
Leg de plakken geitenkaas op de rösti en zet onder de grill tot de kaas bubbelt.
Bestrooi met verse peterselie en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse salade van veldsla, walnoten en een vinaigrette van honing en mosterd.Wijnadvies:Een frisse Sauvignon Blanc of een zachte Chardonnay past goed bij de geitenkaas en knolselderij.