Konijnenboutjes in rode wijn marinade

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 konijnenbouten
  • 4 dl rode wijn
  • 20 jeneverbessen
  • 2 laurierblaadjes
  • 8 peper
  • 2 sneetjes ontbijtkoek

**

  • 4 eetlepel(s) zilveruitjes
  • Zout
  • Peper
  • Verse kervel

Ook nodig:

Instructies

  • Braad de bouten even aan in wat boter. (Bewaar het vet in de braadpan voor later)
  • Doe de bouten daarna in de sc met alle ingredienten tot aan **.
  • 8-10 uur op laag.
  • Neem de konijnenbouten uit de marinade en houd ze warm.
  • Verwarm opnieuw de pan waar de bouten zijn aangebraden en doe hier de marinade in. 
  • Laat even goed inkoken.
  • Doe de zilveruitjes erdoor en maak af naar smaak met peper, zout en kervel.
  • Giet de saus over de bouten.
  • Eet smakelijk!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Slowcooker / Wild