Krabsalade uit Mexico

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 blik krab 250 gr
  • 1 venkelknol schoongemaakte in repen gesneden
  • 1 kop taugé met kokend water overgoten
  • 1 groene paprika van zaad ontdaan, in dunne repen
  • 1 rode peper van zaad ontdaan, in repen
  • ¼ theelepel zout
  • ½ theelepel mosterdpoeder
  • versgemalen zwarte peper
  • 1 eetlepel(s) citroensap
  • 1 eetlepel(s) wijnazijn
  • 6 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 eetlepel(s) sojasaus geen ketjap!!

Instructies

  • Snijd de krab in kleine stukjes, meng die met de venkel, de taugé en de paprika en schep alles losjes om.
  • Meng het zout, het citroensap, de mosterd, de peper en de azijn goed door elkaar.
  • Voeg de olie toe en klop het tot een glad mengsel.
  • Voeg de sojasaus toe en meng goed.
  • Schep dit mengsel, vlak voor het opdienen, losjes door de salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Salade / Zeevruchten
Land van herkomst Mexico