Maak een tamelijk zacht zetsel van 125 gram bloem, de gist en de lauwe melk.
Voeg als het deeg goed gerezen is de rest van de bloem, de eieren, de eigelen, de citroenrasp, de foelie, de suiker, de gehakte amandelen, de zacht gemaakte boter en de melk toe.
Kneed flink om een elastisch en tamelijk stevig deeg te krijgen.
Dek het af en laat het op een lauwwarme plaats rijzen tot het volume twee maal zo groot is.
Sla het deeg plat, voeg de rozijnen en de sucade toe en druk het deeg in de vorm van een rechthoek, rol deze op en laat het deeg nogmaals afgedekt een 1/2 uur rijzen tot het wederom in volume verdubbeld is.
Bevochtig het deeg licht met melk en bak het in een oven van 180 graden C. in ongeveer 40 minuten gaar.
Besprenkel de stol rijkelijk met gesmolten boter en bestrooi overvloedig met poedersuiker.
Minimaal 48 uur laten staan voor consumptie doet de kwaliteit vergroten.