Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 400 g kalkoenfilet in blokjes
- 3 eetlepel(s) vloeibare margarine
- 450 g krieltjes voorgekookt
- 450 g tuinbonen diepvries
- 6 sjalotjes in vieren
- 1 eetlepel(s) mosterd
- 100 ml kippenbouillon
- 1 doosje MAGGI Kaas Saus
- 2-3 eetlepel(s) peterselie
Instructies
- Bestrooi de kalkoen met zout en peper.
- Verhit de margarine in een braadpan en bak de kalkoen rondom bruin.
- Schep de krieltjes, bonen en sjalotjes erdoor, voeg de mosterd en bouillon toe en stoof alles 10 minuten.
- Bereid de MAGGI Kaas Saus volgens de aanwijzingen, roer de saus door het stoofpotje en laat het gerecht 5 minuten zachtjes pruttelen.
- Strooi de peterselie erover.