Kruidige kippensoep
Ingrediënten
- 100 gram kip
- ¾ liter kippenbouillon
- 2 eetlepel(s) fijngehakte selderij
- Conimex Wok Olie
- 1 theelepel Conimex Kerrie Djawa
- 1 theelepel Conimex Serehpoeder
- 1 theelepel Conimex Djahe
Instructies
- Snijd de kipfilet in kleine blokjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
- Voeg een scheutje olie toe en roerbak de kipblokjes 3 minuten.
- Bestrooi ze met de kruiden en roerbak nog 2 minuten.
- Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat de soep 3 minuten doorkoken.
- Schep de soep in diepe kommen en bestrooi met de selderij.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatietip: breng de soep eventueel verder op smaak met een scheutje Conimex Ketjap, een scheutje Gembersiroop, wat Sambal of wat citroensap. Vervang de losse kruiden eventueel door 3 theelepels Bahmi- of Nasikruiden.