Lamskoteletjes met pesto

AllerHande december 2003 / snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 bakken pofaardappels met yoghurt knoflooksaus magnetronklaar
  • 2 courgettes in reepjes
  • 2 schaaltjes lamskoteletjes à 4 stuks
  • 2 eetlepels olie
  • 1 bakje rode pesto verse of korianderpesto, 100 g

Instructies

  • Aardappels in magnetron poffen volgens gebruiksaanwijzing.
  • In wok helft van olie verhitten en courgette 5-6 minuten roerbakken.
  • In koekenpan rest van olie verhitten.
  • Lamskoteletjes in 2 minuten per kant bruinbakken.
  • Koteletjes met pesto besmeren en nog 1-2 minuten per kant bakken tot vlees vanbinnen rosé is.
  • Koteletjes serveren met gepofte aardappels met yoghurt-knoflooksaus en courgette.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Lamsvlees / Vlees