Snijd het vlees in blokjes en bak die, in delen, in wat olie met een klontje boter goudbruin.
Snipper de uien en schep ze met de tomatenpuree bij het vlees.
Bak het al omscheppend nog 5 minuten.
Verkruimel er het bouillontablet over, voeg 3 dl water, 1 laurierblad en 1 takje tijm toe en stoof het vlees afgedekt in 30 minuten gaar.
Kook de aardappelen gaar, giet ze af en stamp ze fijn.
Verwarm 11/2-2 dl melk en roer die met een klont boter door de puree.
Breng deze op smaak met zout en peper.
Laat de bonen uitlekken.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Vet een ovenschaal in en vul deze in lagen met de bonen, het lamsvlees met stoofvocht en de puree.
Leg bovenop klontjes boter, strooi er een dun laagje paneermeel over en zet de schotel 30 minuten in de oven.