Knip uit het bakpapier acht vierkanten, met de breedte van de rol als maat voor de zijkanten.
Was en blancheer de okra's.
Snijd uit de lamsboutplakken het stukje bot, wrijf ze in met zout en peper en strooi er 1/2 theelepel tijm per plak op.
Snijd de ui in dunne schijven.
Verhit in een koekenpan wat olijfolie, bak hierin de lamsboutplakken om en om snel bruin en neem ze uit de pan.
Bak ook de uischijven om en om bruin.
Leg op elk stuk papier een lamsboutplak, leg daarop een schijf ui en daarop 3 okra's.
Laat de tomaatstukjes uitlekken (vang het vocht op) en verdeel de stukjes over de okra's.
Sprenkel over elk pakketje een theelepel olie en draai de pakketjes als een toffee dicht.
Leg ze op de diepe bakplaat en laat ze in een oven van 190°C in 1 uur gaar worden.
Besproei de pakketjes af en toe met water, om verbranden te voorkomen.