Lieve zoete hartjes
Ingrediënten
- 50 gram gekonfijte vruchtjes
- 200 gram marsepein
- 4 eetlepel(s) poedersuiker
- 4 druppels rode kleurstof (toko)
- garneersnoepjes
Instructies
- Hak de vruchtjes fijn.
- Kneed de vruchtjes door de marsepein met schone koude handen.
- Bestrooi een werkvlak met een beetje poedersuiker.
- Rol de marsepein uit tot een lap van ca. 1 cm dik.
- Steek er 2 harten uit.
- Voeg de druppels kleurstof, 1 eetlepel water en 4 eetlepels poedersuiker toe.
- Roer dit glad.
- Doop de marsepeinherten in het glazuur en laat hard worden.
- Versier met de garneersnoepjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip: ook lekker met chocoladeglazuur
Wijnadvies: Club des Sommeliers Cabernet d'Anjou Rosé