Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 700 gram lamsvlees in stukken gesneden schouder of poot
- 2 theelepels gemalen komijn
- 2 theelepels gemalen koriander
- 1 theelepel kaneel
- ½ theelepel chilipoeder
- 2 ui
- 2 teentjes knoflook geperst
- 400 gram tomaat blikje
- 400 gram kikkerwten blikje
- 1 zoete aardappel gepeld en in blokjes gesneden
- 1 groentebouillonblokje
- peper & zout
***
- 75 gram gedroogde abrikozen in kleine stukjes gesneden
- maizena
Instructies
- Tot aan *** alles in de slowcooker.
- 8 uur op laag.
- Daarna de slowcooker op hoog zetten, de maizena aanmaken met wat kookvocht en door de saus roeren, samen met de stukjes abrikoos.
- Nog een half uurtje doorgaren.