Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 3 aardappels kleingesneden en gekookt met een beetje zout
- 3 wortels kleingesneden en gekookt met een beetje zout
- 4 gekookte rode bieten kleingesneden
- 1 grote tomaat voor de garnering
- 7 artisjokken diepvries marokkaanse winkelgekookt met een beetje zout
- ¼ kokommer in plakjes
- 250 g rijst gekookte
- 250 g pasta gekookte
- 1 blik tonijn
- 1 blik mais
- 2 gekookte eieren in 4en gesneden
- sla
- 75 g doperwten fijn gekookt met een beetje zout
- kaas in blokjes
- 3 augurken klein gesneden
- zout
- zwarte peper
- mayonaise
- azijn
- olie
Instructies
- Meng de aardappels met de wortels en doperwten doe er een beetje olie,zout,peper en mayonaise bij en vul hier mee de artjokken.
- Doe bij de rode bieten wat olie,azijn,zout en peper.
- Meng de rijst met de mais,tonijn,zout,peper,olie en mayonaise.
- Meng de pasta met de kaasblokjes,augurken,olie,maynaise en zout en peper.