Médaillons de faisan

(fazant medaillons)
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 40 gram ganzeleverpastei
  • 4 dl wildbouillon
  • 2 blaadje(s) gelatine
  • 1 fazant
  • 4 kastanjes
  • zout
  • peper

Instructies

  • Braad de fazantborst rose.
  • Hak de rest van de fazant kleinen maak er 4 dl wildbouiullon van.
  • Klaar deze en kook in tot 1 dl.
  • Als deze nog heet is voegen we er de baladjes gelatine bij, die in water geweekt zijn.
  • Laat de borst afkoelen en snij in 4 mooie medaillons.
  • Kruis de kastanjes in.
  • Haal er de schillen af en laat ze in vers water nog eens 45 minuten koken.
  • Spuit er met een spuitzakmet kleine gekartelde spuit een randje ganzeleverpastei op de medaillons.
  • Zet er een kastanje in en trek twee keer door de gelei.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte