Mediterraan vispannetje

Mediterraan vispannetje van Onbekende Auteur

Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 400 g Italiaanse roerbakgroentemix
  • 390 g tomatenblokjes (met knoflook, )
  • 500 g zeewolffilet in grove stukken
  • 4 eetlepel(s) peterselie vers gesneden

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de groenten 3 minuten.
  • Voeg de tomatenblokjes en 200 ml water toe.
  • Voeg zout en peper naar smaak toe en breng het geheel op matig vuur aan de kook.
  • Bestrooi de zeewolffilet met zout en peper.
  • Leg de vis in de saus en stoof hem met de deksel schuin op de pan in 6-8 minuten zachtjes gaar.
  • Schep het gerecht in kommen en bestrooi met de peterselie.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met stevige hompen maïsbrood.
Vervang de groentemix door een gesnipperde grote ui en een rode paprika in stukjes.

Voedingswaarden

Calories: 275 kcal | koolhydraten: 9 g | Protein: 34 g | Vet: 12 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis
Land van herkomst Mediterraan