Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 400 g Italiaanse roerbakgroentemix
- 390 g tomatenblokjes (met knoflook, )
- 500 g zeewolffilet in grove stukken
- 4 eetlepel(s) peterselie vers gesneden
Instructies
- Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de groenten 3 minuten.
- Voeg de tomatenblokjes en 200 ml water toe.
- Voeg zout en peper naar smaak toe en breng het geheel op matig vuur aan de kook.
- Bestrooi de zeewolffilet met zout en peper.
- Leg de vis in de saus en stoof hem met de deksel schuin op de pan in 6-8 minuten zachtjes gaar.
- Schep het gerecht in kommen en bestrooi met de peterselie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met stevige hompen maïsbrood.
Vervang de groentemix door een gesnipperde grote ui en een rode paprika in stukjes.
Voedingswaarden
Calories: 275 kcal | koolhydraten: 9 g | Protein: 34 g | Vet: 12 g