Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 ui
- 7 eetlepel(s) olijfolie extra vierge met basilicum
- 300 g risottorijst
- 150 ml witte wijn
- 1 blokjes kruidenbouillon
- 2 zakken diepvriesgroentemix bijv. paprika/courget, à 375 g
- 75 gram Parmezaanse kaas gemalen
- 7½ gram basilicum verse
Instructies
- Ui pellen en snipperen.
- In braadpan 5 eetlepels olie verhitten.
- Ui ca. 3 minuten zachtjes bakken.
- Risottorijst toevoegen en bereiden volgens gebruiksaanwijzing met wijn en kruidenbouillontablet.
- Intussen in andere pan groentemix roerbakken in rest van olie volgens gebruiksaanwijzing.
- Groentemix samen met helft van parmezaanse kaas door risotto scheppen.
- Garneren met rest van kaas en blaadjes basilicum.