Mediterrane risotto

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 7 eetlepel(s) olijfolie extra vierge met basilicum
  • 300 g risottorijst
  • 150 ml witte wijn
  • 1 blokjes kruidenbouillon
  • 2 zakken diepvriesgroentemix bijv. paprika/courget, à 375 g
  • 75 gram Parmezaanse kaas gemalen
  • gram basilicum verse

Instructies

  • Ui pellen en snipperen.
  • In braadpan 5 eetlepels olie verhitten.
  • Ui ca. 3 minuten zachtjes bakken.
  • Risottorijst toevoegen en bereiden volgens gebruiksaanwijzing met wijn en kruidenbouillontablet.
  • Intussen in andere pan groentemix roerbakken in rest van olie volgens gebruiksaanwijzing.
  • Groentemix samen met helft van parmezaanse kaas door risotto scheppen.
  • Garneren met rest van kaas en blaadjes basilicum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Rijst
Land van herkomst Mediterraan