Mexicaanse groenteschotel met kidneybonen

Porties: 2 a 3 personen
Total time 1 uur 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 blokjes Knorr Kruiden-Bouquet Peterselie-Knoflook
  • 2 eetlepel olie
  • 1 pakket Mexicaanse roerbakgroenten 250 gr, bestaande uit prei, tomaat, wortel, courgette en maïskorrels
  • 1 potje mini-maïskolfjes 185 gr, uitgelekt
  • 1 blik kidneybonen 200 gr, uitgelekt
  • 1 dl tomatensap
  • 2 eetlepel chilisaus

Instructies

  • Verhit de olie in pan of wok en roerbak de groenten op hoog vuur ± 3
  • minuten.
  • Voeg de maïskolfjes, de kidneybonen, het tomatensap en de chilisaus toe en laat het gerecht door en door
  • warm worden.
  • Roer de blokjes Kruiden-Bouquet door de groenten tot ze zijn gesmolten.
  • Lekker met pittige (Mexicaans gekruide) gehaktballetjes en bijvoorbeeld meergranenrijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten
Land van herkomst Mexico
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch