Mexicaanse stamppot met kalkoen
Snel te maken.
Ingrediënten
- 2 rode paprika's
- 50 g boter of margarine
- 1 zak witte kool 300 g
- 1 zakje taco seasoningmix 35 g
- 2 schaaltjes kalkoenfilet à la minute à ca. 250 g
- zout
- peper
- 1 pak aardappelpuree voor stamppot 224 g
Instructies
- Paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.
- In braadpan helft van boter verhitten.
- Kool en paprika ca. 2 minuten bakken.
- Mix en 125 ml water toevoegen en ca. 15 minuten onafgedekt zachtjes stoven.
- Intussen kalkoen bestrooien met zout en peper.
- Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- In koekenpan rest van boter verhitten.
- Kalkoen in ca. 3 minuten gaar bakken.
- Groenten door puree mengen.
- Stamppot serveren met kalkoen.