Ovenschotel met roomkaas en sugarsnaps
Ingrediënten
- 200 g sugar snaps
- 500 g broccoli
- 1 ui
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 1 duopak krieltjes 700 g
- 1 doosje(s) verse roomkaas 125 g
- 1 pakje slagroom houdbaar, 200 ml
Instructies
- Oven op 200 °C voorverwarmen.
- Sugarsnaps en broccoli schoonmaken.
- Broccoli in kleine roosjes verdelen en stelen in stukken snijden.
- Ui pellen en snipperen.
- In steelpan margarine verhitten en ui fruiten. Krieltjes 5 minuten koken.
- Laatste 3 minuten broccoli en sugarsnaps meekoken.
- Goed laten uitlekken.
- Roomkaas en slagroom door ui roeren en verwarmen tot roomkaas vloeibaar is.
- Met zout en peper op smaak brengen.
- Groenten en krieltjes in ovenschaal scheppen en kaasmengsel erover schenken.
- Schotel in midden van oven in 15 minuten gaar laten worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tomatensalade.