Paddenstoelengratin
Snel te maken.
Ingrediënten
- 1 pak notenrijst 250 g
- 1 bak oesterzwammen 150 g
- 1 bak grotchampignons 175 g
- 2 handperen
- 1 cup honing-mosterddressing 100 g
- 1 zak gemengde sla 200 g
- 4 eetlepel(s) boter of margarine
- 300 g Chevagne halfzachte geitenkaas
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Paddenstoelen schoonvegen en in stukken snijden.
- Peren schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden.
- Peer en dressing door sla mengen.
- Grill voorverwarmen.
- In koekenpan boter verhitten.
- Paddenstoelen ca. 4 minuten bakken, pittig op smaak brengen met zout en peper.
- Kaas in 8 plakken snijden.
- Op bakplaat op elk stuk bakpapier van ca. 20 x 20 cm plak kaas leggen.
- Paddenstoelmengsel erop scheppen.
- Afdekken met rest van kaasplakken.
- Bakplaat onder grill plaatsen tot kaas smelt.
- Paddenstoelen gratin van bakpapier op bord schuiven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met salade en notenrijst.