Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 5 kolven maïs hier van
- 500 gram gehakt
- ½ theelepel komijnpoeder
- 2 eetlepel(s) rozijnen
- 1 eetlepel(s) bloem
- 1 handje peterselie geknipt
- 1 ui gesnipperd
- 1 tomaat in stukjes
- 4 eieren
- 10 olijven gesnipperd
Instructies
- Kook twee eieren hard en snijd ze fijn.
- Fruit de ui 5 minuten, voeg de tomaat en gehakt toe en peper en zout naar smaak en roerbak nog 5 minuten.
- Doe een deciliter water erbij en de komijn en laat het geheel 10 minuten sudderen, doe de peterselie erbij, de rozijnen en de olijven.
- Schep het dan in een ovenschaal.
- Strooi de hardgekookte ei erover.
- Pureer de maiskorrels met de overgebleven eieren en de bloem en giet dit over het vleesmengsel.
- Bak de pastel 45 minuten op 160 graden.