Peperbiefstuk met pofaardappels

snel te maken
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 doos kogelbiefstuk diepvries, 4 x 125 g
  • 1 ui
  • 1 bak stoomgroenten sperziebonen snijbonen, sugar snaps (210 g)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 theelepel vierseizoenenpeper gemalen
  • 2 bakken pofaardappels in de schil met yoghurt-knoflooksaus à 450 g
  • 1 bak sla compleet Italiaans (250 g)

Instructies

  • Biefstuk laten ontdooien.
  • Ui pellen en in halve ringen snijden.
  • Stoomgroenten in 6 minuten in magnetron op vol vermogen (700 Watt) bereiden en laten afkoelen.
  • Biefstuk inwrijven met olijfolie en ruim met vierseizoenenpeper bestrooien.
  • Grillpan, -plaat of pan verhitten.
  • Aardappels in magnetron volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
  • Sla met stoomgroenten en uienringen mengen.
  • Salade over vier borden verdelen.
  • Dressing (uit bak) erop sprenkelen.
  • Biefstuk op hete grillpan gaar, medium of rosé bakken.
  • Biefstuk elk op een paar plekken schuin insnijden en op salade leggen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Samen met pofaardappel en knoflooksaus serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Rundvlees / Vlees