Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 doos kogelbiefstuk diepvries, 4 x 125 g
- 1 ui
- 1 bak stoomgroenten sperziebonen snijbonen, sugar snaps (210 g)
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 theelepel vierseizoenenpeper gemalen
- 2 bakken pofaardappels in de schil met yoghurt-knoflooksaus à 450 g
- 1 bak sla compleet Italiaans (250 g)
Instructies
- Biefstuk laten ontdooien.
- Ui pellen en in halve ringen snijden.
- Stoomgroenten in 6 minuten in magnetron op vol vermogen (700 Watt) bereiden en laten afkoelen.
- Biefstuk inwrijven met olijfolie en ruim met vierseizoenenpeper bestrooien.
- Grillpan, -plaat of pan verhitten.
- Aardappels in magnetron volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Sla met stoomgroenten en uienringen mengen.
- Salade over vier borden verdelen.
- Dressing (uit bak) erop sprenkelen.
- Biefstuk op hete grillpan gaar, medium of rosé bakken.
- Biefstuk elk op een paar plekken schuin insnijden en op salade leggen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Samen met pofaardappel en knoflooksaus serveren.