Perkedel Djagoeng 2

maïskoekjes met garnalen
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gram maïskorrels gekookte
  • 1 gesnipperde ui
  • 2 kemirienoten
  • 2 tenen knoflook gesnipperd
  • 1 theelepel sambal
  • 100 gram gepelde garnalen
  • 2 theelepel maïzena
  • 1 losgeroerd ei
  • 2 eetlepels dikke santen
  • 1 dl olie
  • zout

Instructies

  • Zie voor de bereidingswijze het voorgaande recept.
  • Maak ui, knoflook, kemiries en sambal fijn.
  • Voeg fijngemaakte maïskorrels, ei, maïzena, wat zout, gehakte garnalen en santen toe.
  • Roer alles door elkaar en schep dan de stukjes maïs erbij.
  • Bak de koekjes.

Notities / Tips / Wijnadvies

Maïskoekjes met garnalen dienen dezelfde dag gegeten te worden
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Nagerecht / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Indonesië