Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kg stoofvlees
- 2 paprika
- 1 grote ui gesnipperd
- ½ liter runderbouillon
- 2 tenen knoflook geperst
- 2 eetlepels van de volgende mix:
- 1,5 theelepel zout
- 1 eetlepel uienpoeder
- 1 eetlepel oregano
- 1 eetlepel italiaanse kruiden
- 1 theelepel basilicum
- 1 eetlepel peterselie
- 1 eetlepel suiker
- 2 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- ¼ theelepel tijm
- ½ theelepel selderijzout
- Leerdammer of plakjes Emmentaler,
- pistolets of baguettes
Ook nodig
Instructies
- Vet de slowcooker licht in.
- Bruin het vlees even in een koekenpan en leg het in de slowcooker.
- Voeg de overige ingrediënten toe en gaar 8 uur op laag.
- Haal het vlees aan het einde van de gaartijd uit de cooker en trek het met twee vorken in stukken.
- Haal met een schuimspaan de groenten uit de bouillon en meng dit met het vlees.
- Snij een baguette of pistolet aan de bovenkant doormidden en vul deze met het vlees.
- Leg er de kaas onder en doe het kort onder de gril of in de oven om de kaas te laten smelten.