Philly cheese steak

Philly cheese steak

Porties: 8
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg stoofvlees
  • 2 paprika
  • 1 grote ui gesnipperd
  • ½ liter runderbouillon
  • 2 tenen knoflook geperst
  • 2 eetlepels van de volgende mix:
  • 1,5 theelepel zout
  • 1 eetlepel uienpoeder
  • 1 eetlepel oregano
  • 1 eetlepel italiaanse kruiden
  • 1 theelepel basilicum
  • 1 eetlepel peterselie
  • 1 eetlepel suiker
  • 2 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • ¼ theelepel tijm
  • ½ theelepel selderijzout
  • Leerdammer of plakjes Emmentaler,
  • pistolets of baguettes

Ook nodig

Instructies

  • Vet de slowcooker licht in.
  • Bruin het vlees even in een koekenpan en leg het in de slowcooker.
  • Voeg de overige ingrediënten toe en gaar 8 uur op laag.
  • Haal het vlees aan het einde van de gaartijd uit de cooker en trek het met twee vorken in stukken.
  • Haal met een schuimspaan de groenten uit de bouillon en meng dit met het vlees.
  • Snij een baguette of pistolet aan de bovenkant doormidden en vul deze met het vlees.
  • Leg er de kaas onder en doe het kort onder de gril of in de oven om de kaas te laten smelten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Slowcooker / Vlees