Vegetarische Pizza met Vier Soorten Groenten en Kaas

Porties: 4
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd: 18 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
  • 1 eenheid zelfgemaakte pizzasaus
  • 3 eetlepels geraspte kaas
  • 1 ui in halve ringen gesneden
  • 100 g champignons in plakjes gesneden
  • 1 courgette in dunne plakjes gesneden
  • 1 paprika in ringen gesneden

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 220°C (boven-/onderwarmte) en rol het pizzadeeg direct uit de koelkast uit op een bakblik, met behulp van het meegeleverde bakpapier.
  • Bestrijk het deeg met de zelfgemaakte pizzasaus en beleg het met de geraspte kaas, ui, champignons, courgette en paprika.
  • Bak de pizza onderin de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten, of tot de korst goudbruin is.
  • Snijd de gebakken pizza in de gewenste vorm en serveer.

Notities / Tips / Wijnadvies

Deze vegetarische pizza met vier soorten groenten en kaas is heerlijk als hoofdgerecht of als bijgerecht.
Serveer het met een frisse groene salade en een glas rode wijn zoals een Merlot of een lichte rode Italiaanse wijn zoals een Chianti.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Pizza
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch