Pompoen-uitaart

Pompoen-uitaart

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 170° C. hetelucht
  • Fruit de ui en de knoflook aan in een beetje olie.
  • Doe de pompoen erbij en laat het mee garen.
  • Rol het pizzadeeg uit op het bakpapier direct op de bakplaat. Verdeel de crème fraîche over de bodem van het deeg. Verdeel daarna het pompoen-mengsel over het deeg en breng het smaak met een beetje peper en zout.
  • Verdeel de appel en de spek over de pizza en strooi de verse thijm erover.
  • Laat de pompoen-uitaart op 170° C hetelucht in ca. 20-25 min. goudbruin bakken.
  • Serveer de pizza met een beetje rucola erop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hartige taart
Geschikt voor Dieët: Lactosevrij / Vegetarisch
Feestdagen etc Herst