Provençaalse rosbief

Snel te maken.
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 1 duopak krieltjes 700 g
  • 4 eetlepel(s) groene olijventapenade
  • 1 zak ratatouillegroentemix 400 g
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • zout
  • 8 rosbieflapjes à la minute ca. 400 g
  • 25 g boter margarine
  • peper

Instructies

  • In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Laatste 8 minuten groentemix en tijm meebakken.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Intussen rosbieflapjes aan 1 zijde besmeren met tapenade en met tapenade aan binnenzijde oprollen.
  • Rolletjes vastzetten met prikker.
  • In kleine braadpan boter verhitten.
  • Rosbiefrolletjes in ca. 3 minuten rosé bakken.
  • Serveren met aardappel-groenteschotel.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met groene salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Frankrijk