Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 12 eetl quinoa
- Olijfolie
- 4 teentjes knoflook fijngesneden
- 50 g pijnboompitten
- 100 g verse spinazie gewassen en gedroogd
- 125 g geraspte harde schapenkaas of geitenkaas beetje achterhouden voor garnering
- Zout en peper
- 1 lente-uitje in ringetjes garnering
Instructies
- ook de quinoakorrels 15 minuten in ruim kokend water en giet af (of volg de aanwijzingen op de verpakking).
- Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook en de pijnboompitten.
- Voeg de quinoa toe, verwarm goed en meng er dan al omscheppend de spinazie door.
- Voeg de schapenkaas toe zodra de spinazie begint te slinken.
- Als de kaas gaat smelten kan de pan van het vuur.
- Breng op smaak met zout en peper en garneer met lente-ui en eventueel een beetje extra kaas en pijnboompitjes.