Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 2 pakjes Quorn Stukjes 300g
- 1 el plantaardige olie
- 1 el groene curry pasta
- 4 bosuitjes gesneden
- 1 stengel citroengras in drieën gesneden
- 2 teentjes knoflook geperst
- 2 el kokoscrême
- 400 ml water
- 1 blokjes groente bouillon
- 2 limoen blaadjes optineel
- vers gemalen zout
- vers gemalen peper
- Basmati rijst of noodles
Instructies
- Verhit de olie in een wok en bak de Quorn Stukjes 2 à 3 minutes totdat ze goud bruin zijn.
- Voeg de bosuitjes, citroengras, knoflook en groene curry pasta toe en laat het geheel 2 à 3 minuten zachtjes koken.
- Voeg dan de kokoscrême, de bouillon en limoenblaadjes toe.
- Breng op smaak met zout en peper en breng het geheel aan de kook.
- Laat daarna nog 5 minuten sudderen.
- Verwijder de limoenblaadjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer direct met Basmati rijst of noodles.