Raviolisalade met kip en rucola

Snel te maken
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 pakken ravioli rossi verse pasta, à 250 g
  • 1 bakje sugar snaps 200 g
  • 300 g gerookte kipfilet
  • 3 bosuitjes
  • 2 bakjes romaatjes à 250 g
  • 100 ml vinaigrette basilico fles à 250 ml
  • 1 zak rucolasla 75 g

Instructies

  • Ravioli volgens gebruiksaanwijzing koken, afgieten en laten uitlekken.
  • Sugar snaps schoonmaken en 3 minuten koken.
  • Kipfilet in reepjes snijden.
  • Bosuitjes in ringetjes snijden.
  • Romaatjes wassen en halveren.
  • Ravioli met sugarsnaps, bosuitjes, romaatjes, rucola en dressing mengen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Hoofdgerechten / Kip / Pasta
Land van herkomst Italië